Beoordelingen van Pizzeria Roomburg Leiden

Recente recensies van Pizzeria Roomburg Leiden

5 sterren na 26 reviews

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizzas zoals altijd

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de sugo op de macaroni miste ik mediterrane kruiden, was nogal vlak tomaatachtig van smaak. Heb het er zelf op gedaan. Misschien ben ik de enige die van kruidig houdt. . De rest ook de pizza was prima.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en goed warm

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met goede bodem en veel kaas. Kapsalon goede flinke portie met prima friet, kipdoner en lekker veel sla. Alles goed heet en supersnel bezorgd; voor herhaling vatbaar!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered 4 cheese pizza and i got one with salami-paprica-mushrrooms instead..i had to wait 1.50 hours to get something i did not order. ALSO, you guys had the best pizza. Yesterday the pizzas we received was like any other in NL..super thin pizza base...i had to eat it all myself to get full, while so far i could eat half of your pizza to get full. please make the old pizza again. the one one is not any special at all.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd, warm, veel en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top. Bezorgt sneller

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was 10 minuten te laat, Ik had gevraagd te contacten als ze niet op tijd konden leveren. Dit is niet gebeurd. Ook had ik een sausje besteld, maar heb een totaal andere ontvangen

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het word eentonig,maar weer top!!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en goed warm, rijk belegd. Duidelijk met zorg gemaakt en ingepakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt, was alweer lekker en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega veel patat. Eten was erg erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd top!! Duurde wel erg lang anderhalf uur Snap wel dat het weekend is het is het wachten wel waard geweest!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

over het algemeen tevreden. Het is alleen jammer dat er altijd van de opgegeven bezorgtijd afgeweken wordt.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had sambal saus besteld, kreeg knoflooksaus

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten Top!!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en goed geprijsd

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goed warm. Bestelling kwam helaas een half uur te laat, zonder iets te laten weten.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Altijd goed! Altijd spot-on op tijd! Altijd vriendelijke bezorgers!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Duurde meer dan een uur, dat was wel iets langer dan we hadden gehoopt.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! Heerlijk gegeten 👍😊

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk. De patat was goed warm. Mag wel iets meer mayonaise erbij. Voor de rest niks op aan te merken. Wij zullen zeker wel weer daar bestellen.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd